STRATEGIE & BELEID

X-FIT CLINICS

Teambuilding op de wielerbaan

X-fit Clinics

Laagdrempelige toegang voor mensen die weer willen gaan bewegen

Sport en bewegen zijn belangrijke onderdelen van X-fit. Maar bewegen is geen vanzelfsprekendheid meer. Meer dan 55% van de Nederlanders haalt de beweegnorm niet.  Wat dat betreft zijn we een beetje het spoor kwijt geraakt. Terwijl we tijdens Corona al gemerkt hebben hoe belangrijk het is om een goede conditie en weerstand te hebben. 

Clinics creëren bewustzijn en bieden vaak laagdrempelig toegang voor mensen die weer willen gaan bewegen. De mogelijkheden voor clinics die je via X-fit kan organiseren, zijn eindeloos. Van een hardloop clinic voor beginners, tot highlandgames en van een wandeling door de natuur tot deelname aan Gran Fondo’s op de racefiets. Eén clinic lichten we extra uit.

Fietsen op de baan

Baanwielrennen is blijdschap op de fiets. De snelheid, het samenspel met andere wielrenners, het vertrouwen in elkaar en jezelf en materiaal (een fiets zonder remmen) zijn de ingrediënten die deze sport zo aantrekkelijk maken. De scherpe bochten met een hellingshoek van 47 graden zijn ronduit spectaculair! 

X-fit organiseert daarom clinics, certificaat-trainingen en uitstapjes op de wielerbaan. De clinics zijn specifiek voor medewerkers van bedrijven die hun vaardigheden op de fiets willen verrijken en/of verbeteren. 

De evenementen vinden plaats in samenwerking met experts en enthousiastelingen van de baan. Zoals Nick Stöpler, Eric Geserick en Ocko Geserick.

 

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?