WIE ZIJN WIJ?

BRIGITTE BLAUW

Zelfstandig (sport)event coördinator/organisator & projectcoördinator duurzame inzetbaarheid

‘Met kleine stappen kan je grootse dingen bereiken’ Kaizen

Brigitte Blauw

Bijna 14 jaar heb ik gewerkt als Project Manager Pon Fit in nauwe samenwerking met HR, leidinggevenden, arbodiensten, verschillende health suppliers, zorgverzekeraars en uiteraard de medewerkers. In mijn rol was ik verantwoordelijk voor de projecten en evenementen en de interne communicatie daarvan. Denk aan symposia, familiedagen, sportieve activiteiten en deelname aan grote en kleine sportevenementen voor de medewerkers. Van grote buitenlandse events zoals New York Marathon en Birkebeinerrittet in Noorwegen tot ‘kleinschaliger’ evenementen in Nederland aangevuld met diverse clinics, workshops en andere activiteiten om medewerkers laagdrempelig kennis te laten maken met de sport. Op deze manier hebben we veel mensen letterlijk in beweging gekregen. Of, zoals een collega ooit zei: “Pon Fit is zo leuk, ik zou er bijna van gaan sporten”. 

Met kleine stappen kan je grootse dingen bereiken. En als je doet wat je leuk vindt, gaat het bijna vanzelf. Wil je mensen in beweging krijgen (letterlijk en/of figuurlijk)? Make it fun & make it easy. 

Ik kan organisaties helpen bij het (mede) bedenken, organiseren, implementeren en communiceren van activiteiten, evenementen en andere projecten met betrekking tot sport en beweging, lifestyle en duurzame inzetbaarheid. Van A-Z, van concept tot creatie, communicatie en implementatie. Ik ben een allrounder met een creatieve geest. Of het nu gaat om de interne communicatie van de collectieve zorgverzekerings voorwaarden of de organisatie van een sport- of lifestyle event of de sportieve start of afsluiter van een bijeenkomst. Op het gebied van sport- en of beweging heb ik een breed netwerk waarmee ik altijd een passende trainer of coach weet te vinden.

 

TELEFOON

06-13076820

E-MAIL

bnblauw@gmaIl.com

LINKEDIN

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?