WIE ZIJN WIJ?

ERIC-JAN VAN HELMOND

ADVISEUR ARBEID & GEZONDHEID TIGRA

‘De beste stap is de volgende’

Eric-Jan van HelmondTIGRA is een landelijk dekkende organisatie die ervoor zorgt dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven en fluitend hun pensioen halen. Dit doen wij met een brede dienstverlening op het gebied van verzuim, inzetbaarheid en preventie. Al sinds 1995 richt TIGRA zich op arbeid en gezondheid. Met zo’n 30 vestigingen door heel Nederland is TIGRA op dit terrein de grootste onafhankelijke dienstverlener. 

AANPAK

Om je werknemers optimaal inzetbaar te houden is een strategische, integrale aanpak nodig. Vitale werknemers verzuimen minder en zijn productiever. 

  • Je kunt grip krijgen op de inzetbaarheid van je werknemers door via TIGRA een Preventief Medisch Onderzoek of een Health Check aan te bieden.
  • Ziekteverzuim pakken wij aan met snelle interventies. Bijvoorbeeld door gedragsmatige fysieke training of een multidisciplinair traject. 
  • Om verzuim te voorkomen bieden we werkplekonderzoeken, voorlichting, trainingen en incompany bedrijfsfysiotherapie. Daarnaast leveren we maatwerkadvies voor het vitaal houden van gezonde inzetbare werknemers. Daarbij bieden wij ook specifieke diensten om thuiswerkend Nederland inzetbaar te houden.

VELE VOORDELEN

Vitale organisaties zijn flexibel en innovatief en kunnen werknemers versterken in vitaliteit, energie en werkvermogen. Dit resulteert in fitte werknemers, minder verzuimende werknemers en dus minder verzuimkosten.

TELEFOON

06-26882092

LINKEDIN

WEBSITE

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?