WIE ZIJN WIJ?

MARLIES KIVITS

oprichter en eigenaar Human Support

’Werken als krachtbron’

Marlies Kivits

SUPPORT BIJ KANKER EN WERKEN

Kanker zet je wereld op z’n kop. Angst, boosheid en verdriet kunnen leiden tot stress en verlies van balans in het leven. Met veel aandacht voor het menselijk aspect leert de patiënt op een evenwichtige manier om te gaan met de gevolgen van de ziekte. En met de wederzijdse verwachtingen van de werk- en privéomgeving. Marlies werkt vanuit mogelijkheden en kansen. Naar behoefte ook voor de gezinsleden. Wat is nodig om de energie, betrokkenheid en het plezier in het werk en het leven weer te verhogen?

Met haar expertise op het gebied van wet- en regelgeving en als ervaringsdeskundige, ondersteunt Marlies ook organisaties tijdens dit proces. In samenwerking met managers, HR en evt. bedrijfsarts vergroot dit kansen op inzetbaarheid en werkbehoud.

SUPPORT BIJ ROUW EN VERLIES OP DE WERKVLOER

Hoe toon jij als leidinggevende oprechte belangstelling als je medewerker een dierbare verliest of als een collega overlijdt? Hoe ervaart men dat als werkelijke aandacht? Hoe kun je warm-zakelijk een positieve bijdrage leveren aan de inzetbaarheid van de medewerker? Rouwbegeleiding draagt bij aan het verminderen van spanning of negatieve emoties. Marlies helpt met praktische tips en inzichten in het verwerkingsproces en bij het aanvaarden van het verlies.

ARBODIENSTEN

In samenwerking met managers, HR en Arbodiensten vergroot dit kansen op inzetbaarheid en werkbehoud.

TELEFOON

06-48379771

LINKEDIN

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?