WIE ZIJN WIJ?

Meijke van Herwijnen

Directeur Ster-leefstijlcoaches platform

‘De echt goede interventies en professionals maken het leven eenvoudiger.’

Meijke van Herwijnen

Sinds 2004 houd ik me fulltime bezig met het professionaliseren van leefstijlcoaching en vitaliteit. Zowel in de zorg, als bij werkgevers. Er is nu gelukkig veel aandacht voor. Daardoor kunnen we de professionals en werkwijzen naar een hoger plan tillen. Mijn bijdrage is vooral om professionals te trainen in vitaliteitscoaching en hen goede programma’s te geven voor in hun toolbox. Ik ondersteun daarmee ook graag partnerorganisaties, zodat we niet allemaal het wiel proberen uit te vinden maar juist de krachten bundelen.

Dat is ook vaak de reden van organisaties om Ster-leefstijlcoaches in te zetten en/of eigen medewerkers onder te brengen in het Ster-leefstijlcoach netwerk: vitaliteitscoaches hebben bij ons een professionele basis om op terug te vallen. Ze krijgen ‘voeding’ om hun werk effectief en met plezier te doen.

Geen overbodige luxe als je bedenkt hoe breed het vakgebied is (coaching én alle verschillende leefstijl onderwerpen) en hoe hoog de lat ligt. Het liefst wil een organisatie natuurlijk met één workshop een meetbare verbetering bereiken in de vitaliteit van medewerkers. Goed sparren, verwachtingen afstemmen en de juiste mensen inzetten zorgt ervoor dat de resultaten optimaal zijn.

TELEFOON

06-51745600

LINKEDIN

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?