WIE ZIJN WIJ?

RIK-JAN MODDERKOLK

oprichter X-fit

It takes (a) movement to make the change’

Rik-Jan ModderkolkIk ben al meer dan 25 jaar actief in het domein van inzetbaarheid en gezondheid van werknemers. In 1994 begonnen met Fysio Fit en met een korte tussenpose van 2 jaar ben ik aansluitend ruim 13 jaar aan Pon Fit verbonden geweest. X-fit is nu een logische volgende stap in mijn carrière. In X-fit komen al mijn kennis, ervaring, waardevolle inzichten en producten die ik heb ontwikkeld tot hun recht. Met merkbaar en meetbaar resultaat. X is de naam van jouw bedrijf, maar X staat ook voor alle bedrijven die ik reeds heb geholpen.

Integraal inzetbaarheidsbeleid

Ik lever mijn actieve bijdrage aan de creatie en implementatie van een integraal inzetbaarheidsbeleid. De primaire doelstelling bij bedrijven is het optimaliseren van de inzetbaarheid van de medewerkers waarbij de continuïteit (productiviteit, hoge retentie, laag verloop) van de onderneming wordt geborgd. Fitte mensen maken je bedrijf!

Maatwerk en netwerk

De grootste veranderingen ontstaan als mensen zelf aan het stuur van hun inzetbaarheid plaatsnemen. Ik geloof daarbij dat externe sturing of paternalistische aanpak onvoldoende werkt. Mijn beste successen zijn behaald in nauwe samenwerking met de medewerkers, leiderschap en betrokken experts. Wat brengt mensen in beweging? Door goed te luisteren kan ik een passend antwoord geven op vragen die spelen op het gebied van inzetbaarheid. Ik doe dat niet alleen, maar samen met betrokken professionals waarmee ik al jaren samenwerk in het X-fit netwerk.

TELEFOON

06-55818480

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?