WIE ZIJN WIJ?

IRENE TEN DAM

MANAGING PARTNER LESS STRESS

‘Een duurzame oplossing bieden aan medewerkers rondom veerkracht is een belangrijk fundament voor high performance organisaties’

Toekomstbestendige organisaties kunnen snel reageren op veranderingen. Dat vraagt om veerkracht. Met een innovatieve aanpak vergroten we de veerkracht van jouw medewerkers, teams en daarmee jouw organisatie. Dit doen we met on- en offline trainingsprogramma’s voor medewerkers, teams en organisaties. In vijf stappen nemen we de deelnemers mee in ons programma en leren we hoe ze zelf hun veerkracht kunnen vergroten.

INNOVATIEF

Lesstress combineert unieke wetenschappelijke metingen met een op maat gemaakt programma, met persoonlijke coaching op de vijf belangrijkste gebieden van veerkracht en vitaliteit: ademhaling, slaap, mindset, voeding en beweging. We combineren innovatieve technologie met persoonlijke coaching. Zo maken we gebruik van wearables van Polar en hebben we zelf een app ontwikkeld voor dagelijkse monitoring en feedback.

MAATWERK

Door elk trainingsprogramma te onderbouwen met data en te ondersteunen met persoonlijke coaching wordt het programma op maat gemaakt voor elke deelnemer. Wij geloven in het stap voor stap aanbrengen van verbeteringen in je leefstijl. Door dagelijkse feedback met een wetenschappelijk onderbouwde meting, zie je direct het effect. Met gerichte, door data onderbouwde acties bereiken we een optimaal resultaat.

METHODE

De Lesstress methodiek geeft je tools om stress positief in te zetten en je performance te verbeteren. De methodiek is gebaseerd op 4 pijlers:

TELEFOON

06-53901839

LINKEDIN

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?