WIE ZIJN WIJ?

DIEDERIK GALLAS

DIRECTEUR, GEZOND IN BEDRIJF BUSINESS SCHOOL

‘Werken en denken vanuit vertrouwen, veiligheid en verbinding’

Gezond in Bedrijf Business School is al meer dan 20 jaar dé naam op het gebied van verzuim, re-integratie, vitaliteit en inzetbaarheid. Onze ambitie is professionals te laten excelleren op dit vakgebied.

Wij brengen kennis tot leven in onze masterclasses, events en opleidingen. We staan bekend om onze hoge kwaliteit en dat zien we dan ook terug in de waardering die wij van onze deelnemers krijgen. Daarnaast hebben wij een Register Casemanager in Taakdelelegatie / Casmanager Verzuim waar onze cursisten in worden opgenomen.

In het recent verschenen boek de Verzuim en re-integratiegids schetst Diederik Gallas een beeld van de regeljungle bij verzuim en ziekte. Het is een zeer leesbaar, toegankelijk en prettig geschreven boek. Vanaf nu kun je niet meer zeggen dat verzuim te ingewikkeld is!

Jaarlijks organiseren wij in september een groot event over duurzame inzetbaarheid: het Vitality Event. Hier wordt o.a. de Vitality Manager van het jaar wordt gekozen. De winnaar van 2019 was Babbette Alberda van zorginstelling Philadelphia. Een hele knappe prestatie in een lastige sector. Eerdere winnaars waren o.a. Rob Koelewijn van KLM in 2018 en Muriel Thijssen van DSM in 2017.

TELEFOON

06-37663274

LINKEDIN

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?