WIE ZIJN WIJ?

FRANCIEN BAZELIER

Oprichter en GZ-psycholoog Koers Bedrijfspsychologie

‘Samen werken aan een psychologisch veilig en mentaal fit werkend Nederland!’

Francien Bazelier

Bij Koers Bedrijfspsychologie werken we met een team van gespecialiseerde bedrijfspsychologen. Onze visie is dat onbalans bij het leven hoort, zowel fysiek als mentaal. Het verschil zit erin hoe je ermee om gaat. Zie je het als kans om van te groeien, om te leren? Of is het iets dat je snel moet oplossen? Wij geloven in het eerste. En daarbij is een goed ‘systeem’ om je heen ontzettend belangrijk: je privésituatie, maar ook zeker je werk en alles dat daarbij hoort.

Daarom staat bij ons voorop om uit te vinden wat voor jou een waardevol (werkend) leven betekent en hoe je daar handen en voeten aan kunt geven.

In een hersteltraject is het voor ons (en vooral voor de medewerker zelf) ontzettend belangrijk dat we goed en snel kunnen samenwerken met alle betrokkenen, zoals de werkgever, bedrijfsarts, fysio, etc. Dat is bij onbalans van belang, maar zeker ook als je zoekt naar preventieve oplossingen.

Delen van kennis en kunde is wat ons betreft de sleutel om meer impact te maken voor werknemers en ook voor het bedrijf waar zij werken. Daarom is X-Fit ook zo’n mooi initiatief waar die elementen samenkomen. Korte lijntjes, werken met mensen die je kent en vertrouwt en die dezelfde missie hebben. We willen graag samen met dit netwerk verder bouwen aan een mentaal fit werkend Nederland!

TELEFOON

06-17457404

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?