WIE ZIJN WIJ?

MICHIEL MAST

DIRECTEUR RESILIANS

‘Als je lekker in je vel zit, dan merk je dat in je werk.’

Michiel MastVeerkracht en vitaliteit hebben invloed op je dagelijks leven. Als je lekker in je vel zit, krijg je meer voor elkaar. En het contact met anderen loopt soepeler. Dat geldt voor alle aspecten van je leven, inclusief je werk. Wij geloven dat je vitaliteit en veerkracht kunt vergroten, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen die het leven soms biedt. En zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen als mens. 

Als Resilians bieden we praktische coaching die iemand daarbij vooruit helpt. Als de werkgever een abonnement heeft, kan een medewerker rechtstreeks en kosteloos gebruikmaken van onze coaching. Dat geldt ook voor de gezinsleden. Want als zij lekker in hun vel zetten, merkt de medewerker dat ook in zijn/haar werk. 

Onze coaching vergroot de veerkracht en vitaliteit en versterkt de persoonlijke ontwikkeling. We bieden telefonische coaching (we zijn 24/7 bereikbaar) en face-to-face coaching (we hebben 50 locaties in Nederland). Met onze ‘evidence based’ aanpak dragen we bij aan vitaliteit en veerkracht voor iedereen in de organisatie. Daarom nemen werkgevers een abonnement op Resilians: om werk te maken van duurzame inzetbaarheid.

TELEFOON

06-54756617

LINKEDIN

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?