WIE ZIJN WIJ?

CHARLES AMKREUTZ

EIGENAAR, CA COACHING EN ADVIES

‘Succes zit tussen je oren’

 Bevlogen en ervaren coach en adviseur die het individu, het team of de organisatie faciliteert om nog efficiënter, succesvoller of gelukkiger te worden.

PERSOONLIJKE COACHING

Voor medewerkers die in het dagelijkse (werk)leven tegen uitdagingen aanlopen. Met oprechte aandacht ben ik een klankbord zodat een medewerker weer kansen en mogelijkheden gaat zien en deze ook gaat benutten. We werken aan het uitbouwen van iemands kwaliteiten en effectieve denk- en gedragspatronen en doorbreken eventuele niet effectieve denk- en gedragspatronen.

TEAMCOACHING

Voor het optimaliseren van de effectiviteit binnen een team. Als ervaren teamcoach kan ik helpen om de samenwerking binnen een team succesvoller te maken. We gaan op zoek naar het gewenste resultaat van het team en we stellen vanuit verschillende invalshoeken een plan van aanpak voor op. Charles is pas tevreden als dit resultaat wordt bereikt en zal daarbij niet schromen om de confrontatie aan te gaan als dat nodig is.

ADVIES

Werknemers zijn het grootste bezit van een bedrijf. Een goede HR-strategie is daarom essentieel om succesvol te zijn en succesvol te blijven.
Mijn jarenlange ervaring op dit gebied maakt mij uitermate geschikt om een nieuwe HR-strategie te ontwikkelen voor je bedrijf. Op de volgende gebieden ben ik gesprekspartner, of in staat om een strategie op te stellen:

  • Vitaliteit
  • Talent ontwikkeling en Management ontwikkeling
  • Feedback geven, Performance Management
  • Compensatie, beloningsbeleid
  • Shared Services
  • Diversiteit en inclusie
  • Anders werken/het nieuwe werken

Met duidelijke stappen komen we tot het gewenste eindresultaat.

TELEFOON

06-14889901

LINKEDIN

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?