WIE ZIJN WIJ?

Nick Stöpler

Founder Lifecharge

‘Sport is krachtig. Het heeft de kracht om je te laten voelen, om ergens om te geven. Het kan je veranderen, inspireren, motiveren en het kan verenigen. Sport heeft de kracht om passie en menselijk potentieel te inspireren.’

Nick Stöpler

Als voormalig professioneel baanwielrenner, heb ik een levende nieuwsgierigheid overgehouden voor algehele gezondheid, leefstijl, energie en prestatie.

Ik heb me steeds meer gespecialiseerd in slaap, omdat ik sterk geloof dat dit hét gebied is waar je impact kunt maken op de energie van mensen, en in relatief korte tijd.

Naast slaap, begeleid of coach ik mensen ook op andere gebieden om een energieker leven te leiden. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding, beweging, ontspanning of zingeving. Centraal staat een alomvattend perspectief.

Ik sta nog altijd graag op de wielerbaan en vind het superleuk mensen mee te nemen in de ervaring van snelheid en dynamiek van het baanwielrennen. Dit doe ik o.a. met Rik-Jan; voorheen voor Pon Fit, nu voor X-fit.

Samen organiseren we diverse activiteiten op de wielerbaan voor mensen die hun vaardigheden op de fiets willen verbeteren of op die manier willen werken aan hun energie. Dit doen we in verschillende formats. Zoals de experience; 10 trainingen – met daaraan gekoppeld een certificaat – en als afsluiting een clinic bij een zesdaagse.

TELEFOON

06-27516300

LINKEDIN

Nieuwsgierig wat X‑fit voor jouw organisatie kan betekenen?